RouteHet provinciehuis van Zuid-Holland bevindt zich aan het Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW in Den Haag. U kunt zich aanmelden bij de receptie. U vindt  de receptie via de ingang aan de kant van de kruising Zuid-Hollandlaan/ Koningskade. De ingang is ook via het binnenplein te bereiken.

Plan uw route met behulp van onderstaande tips:

Bekijk een plattegrond. (pdf, 90 kB)

Lopend vanaf Den Haag Centraal Station

Het provinciehuis is goed lopend te bereiken vanaf Den Haag Centraal Station. Vanaf het station loopt u in ongeveer 10 minuten langs het Malieveld naar het provinciehuis.

Met het openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal Station

Het provinciehuis is vanaf het station bereikbaar met tramlijn 9 (halte Dr. Kuyperstraat) en de stadsbussen 22, 90 en 18 en Qliner 386 (halte Boslaan).

Met de auto

De parkeerruimte bij het provinciehuis is beperkt. U wordt aangeraden om te kiezen voor de parkeermogelijkheden in de buurt, zoals de parkeergarage onder het Malieveld, of om met ander vervoer te komen.

Oplaadpunten elektrische auto

In de parkeergarage zijn aansluitmogelijkheden voor 25 elektrische auto’s van bezoekers of werknemers. U heeft de mogelijkheid om op eigen kosten uw auto op te laden.

Met de fiets

Als u aankomt bij het provinciehuis, kunt u uw fiets parkeren in de parkeergarage. De ingang van de parkeergarage  is te bereiden via de oprit aan de zijde van de Koningskade.