Route
Plan uw bezoek aan het provinciehuis met behulp van onderstaande tips.

Met openbaar vervoer

Het provinciehuis is vanaf Den Haag CS bereikbaar met  tramlijn 9 (halte Dr.  Kuyperstraat) en de stadsbussen 22, 90 en 18 en Qliner 386 (halte Boslaan). U vindt het provinciehuis aan het Zuid-Hollandplein 1, 2596 AW in  Den Haag. Het provinciehuis is ook lopend bereikbaar vanaf het Den Haag CS. Dit is ongeveer 10 minuten lopen langs het Malieveld.

Met de auto

De parkeerruimte bij het provinciehuis is beperkt. Tijdens evenementen is het  niet mogelijk bij het provinciehuis te parkeren. U wordt aangeraden met ander vervoer te komen of te kiezen voor de parkeermogelijkheden in de buurt, zoals de parkeergarage onder het Malieveld.

Oplaadpunten elektrische auto

In de parkeergarage zijn aansluitmogelijkheden voor 25 elektrische auto’s van bezoekers of werknemers gemaakt. U heeft de mogelijkheid om op eigen kosten uw auto op te laden.

Met de fiets

U vindt fietsenrekken aan de linkerkant van de hoofdingang van het provinciehuis op het binnenplein. De hoofdingang is te bereiken via een 'oprit' aan de zijde van de Koningskade (de oprit ligt tussen een verkeerslicht met een kleine zijweg en een bushalte). Via deze oprit steekt u het binnenplein recht over naar de receptie bij de hoofdingang, daar kunt u zich aanmelden.