Voor ondernemers en gemeentenHeb je als ondernemer of als gemeente hulp nodig om een bedrijventerrein verder te brengen? Roep dan eens de hulp in van één de ambassadeurs van de provincie die ondernemers en gemeenten ondersteunen bij (nieuwe) samenwerkingen tussen ondernemers.

Samen werken aan de ontwikkeling van de bedrijventerreinen

De ambassadeurs werken aan het in stand houden van de huidige samenwerking op bedrijventerreinen. Ook gaan de ambassadeurs aan de slag op bedrijventerreinen waar nog geen of een minder goede samenwerking is.

Onze deskundige ambassadeurs willen er samen met de ondernemers ook voor zorgen dat de bedrijventerreinen schoon, heel en veilig zijn. De ambassadeurs adviseren je bijvoorbeeld over het gezamenlijk ophangen van camera’s, het uitvoeren van energieprojecten, het neerzetten van wegwijsborden, het voeren van gezamenlijke marketing en het behartigen van belangen voor vastgoed.  En in de huidige ‘coronasituatie’ helpen ze onder andere met het opzetten van gezamenlijke websites en bezorgservices. Ook spelen ondernemersverenigingen een belangrijke rol bij het stimuleren van thema’s als digitalisering en verduurzaming.

Een oplossing delen of eens sparren? Mail de ambassadeurs

Heb je een goed idee of een concreet project voor het bedrijventerrein als geheel, maar ontbreekt het aan organisatie en samenhang? Dan kan het nuttig zijn om eens te sparren met één van de ambassadeurs. Zij kunnen helpen met concrete verbindingen, oplossingsrichtingen, planvorming, subsidieaanvragen en/of operationele ondersteuning.

De ambassadeurs benaderen ondernemersverenigingen op bedrijventerreinen en gemeenten actief. Heb je zelf een verzoek? Stuur dan een e-mail naar .

Elke gemeente in Zuid-Holland kan terecht bij één van onze ambassadeurs

De bedrijventerreinen zijn verdeeld over de 4 ambassadeurs. Hieronder zie je precies welke ambassadeur het aanspreekpunt is voor welke gemeente.

Elize Amons:

Bodegraven-Reeuwijk, Delft, Goeree-Overflakkee, Hillegom, Lansingerland, Lisse, Maassluis, Oegstgeest, Schiedam, Teylingen, Vlaardingen, Westland, Zoetermeer.

Boyd Bartels:

Albrandswaard, Brielle, Hoeksche Waard, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Nissewaard, Pijnacker-Nootdorp, Rozenburg, Schiedam, Westvoorne.

Ad van den Berg:

Alblasserdam, Alphen aan den  Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Giessenlanden, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik Ido Ambacht, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Midden Delfland, Molenwaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Papendrecht, Sliedrecht, Voorschoten, Waddinxveen, Westland, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

Edwin Markus:

Barendrecht, Den Haag, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Nieuwkoop, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Wassenaar.