Werken bij de provincie
Stadsgezicht Den Haag

Complexe bestuurlijke organisatie

Kustlijn Zuid-Holland

Schone energie

Waterbus aan kade

Goede bereikbaarheid

Boten op water

Aantrekkelijke leefomgeving

Direct naar

Stel je voor dat je Zuid-Holland mooier kunt maken

Wil jij Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker maken? Als medewerker, trainee of stagiair(e) help je mee om onze provincie mooier te maken. Hiervoor werk je samen met enthousiaste collega's en inspirerende samenwerkingspartners in een bestuurlijk complexe organisatie.

Uitdagende projecten

Zuid-Holland wil vooruit. Wij hebben als bedrijvige, veelzijdige provincie gezonde ambities, die zich vertalen in uitdagende projecten op het gebied van:

  • slim ruimtegebruik
  • een innovatieve economie
  • veilige en aantrekkelijke leefomgeving
  • schone energie
  • een gevarieerd landschap
  • goede bereikbaarheid (mobiliteit)
  • een moderne organisatie

Even voorstellen…

Wij zijn de provincie Zuid-Holland. Een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,6 miljoen inwoners op een gebied van bijna 3.000 km2. De provincie is de thuisbasis van steden als Rotterdam met haar haven en regeringsstad Den Haag. Van Delft en Leiden met topuniversiteiten en het Westland met al haar kassen. Als je daar allemaal aan denkt, dan weet je dat Zuid-Holland onmisbaar is voor Nederland. Zuid-Holland is een provincie met grote economische bedrijvigheid, een voorloper op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Daarbij is de provincie ook aantrekkelijk om in te wonen, in prachtige oude én moderne steden of juist in dorpen in de kenmerkende Zuid-Hollandse polders. En om te recreëren in uitgestrekte landelijke gebieden, de duinen of op de zandstranden.

Wij dagen je uit

Het is een mooie uitdaging om wonen, werken en recreëren mogelijk te maken in de dichtstbevolkte provincie van het land. Een uitdaging waar 1600 collega’s van de provincie elke dag opnieuw aan werken, samen met het bedrijfsleven, maatschappelijke partners en het onderwijs.

Meer informatie over onze organisatie