Informatiebijeenkomst concept ontwerp PIP N207 Zuid
Woensdag 23 september, vanaf 19.00 uur

De provincie Zuid-Holland nodigt u van harte uit voor een digitale informatiebijeenkomst over het project N207 Zuid op woensdagavond 23 september. Wij informeren u graag over de eerste versie van het Provinciaal Inpassingsplan N207 Zuid. Dit heet officieel het concept ontwerp provinciaal inpassingsplan (PIP). Dit PIP is de provinciale versie van een bestemmingsplan, waarin de N207 Zuid-maatregelen staan.

Doel bijeenkomst: informeren

Met deze digitale bijeenkomst willen wij u informeren over deze eerste stap in de ruimtelijke procedure. U kunt nog niet officieel reageren op het plan in deze stap. Op deze eerste versie van het PIP kunnen alleen overheden reageren, tot 1 oktober 2020. Bij de volgende versie van het PIP, het ontwerp PIP, is het voor iedereen mogelijk om een officiële reactie te geven. Naar verwachting is dat in het tweede kwartaal 2021.

Veilig live meekijken

Om u op een veilige manier te informeren over het project N207 Zuid en het proces, organiseren wij een digitale informatiebijeenkomst. Via een link kunt u live meekijken naar de presentatie en vragen stellen via de chat. We hebben de bijeenkomst in 2 blokken verdeeld.

Woensdag 23 september 2020

  • Blok 1 - 19.00 uur tot 20.00 uur: toelichting Bentwoudlaan, Verlengde Beethovenlaan, Verlengde Bentwoudlaan en ecologische verbindingszone
  • Blok 2 - 20.00 uur tot 21.00 uur: toelichting maatregelen N209 Hazerswoude-Dorp

Tips voor digitale deelname

  • Wij vragen u om te registreren voorafgaand aan de digitale bijeenkomst. Zo weten wij wie er aanwezig zijn bij de bijeenkomst en kunnen we u bereiken als u een vraag heeft gesteld.
  • Tijdens de bijeenkomst heeft u de gelegenheid om vragen te stellen in de Q&A-functie.
  • Internet Explorer wordt niet ondersteund. Wij bevelen een recent bijgewerkte versie van Google Chrome of Firefox aan.
  • Voorafgaand aan uw deelname vindt een korte technische check plaats waarmee uw pc, laptop of tablet en de microfoon en camera optimaal worden ingesteld. Dit is een automatische check, want de microfoon en camera kunt u tijdens deze digitale bijeenkomst niet gebruiken.
  • Beveiligde kantoorverbindingen (bijvoorbeeld via Citrix) kunnen de werking van het platform verhinderen. Log daarom in buiten deze beveiligde omgeving.
  • Komt u er niet helemaal uit, dan is er tijdens het event een technische helpdesk beschikbaar. Zij zijn te bereiken via dit mailadres 

Concept ontwerp PIP N207 Zuid

In juli 2020 is de eerste versie van het PIP vrijgegeven. Wilt u meer weten over dit plan en/of de samenvatting lezen? Kijk dan op de pagina over het provinciaal inpassingsplan N207 Zuid.